Erik ten Hag uskoo Anthony Martialin tuovan Manchester Unitedin hyökkäyksestä parhaat tulokset esiin.

27-vuotias ranskalaishyökkääjä on kuntoutunut takaisin seuran vahvuuteen pelattuaan tällä kaudella vain 17:ssa seuran 49 ottelusta.

Martial on kärsinyt kauden aikana viidestä eri loukkaantumisesta. Hyökkääjällä on mahdollisuus pelata torstaina ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa kolmeen kuukauteen Eurooppa-liigan puolivälierien avausosaottelussa Sevillaa vastaan.

Ten Hagin mielestä United pelaa parempaa jalkapalloa Martialin ollessa kentällä.

– Te sanotte, että puolustan häntä, mutta katsokaa vain tilastoja. Tilastot kertovat, että kun hän on kentällä, todennäköisyydet hänen maaliinsa ovat huomattavan pienet, ten Hag arvioi lehdistölle ennen torstain ottelua.

– Kun hän on joukkueessa, me pelaamme parasta jalkapalloamme ja saamme parhaat tulokset joukkueena. Puhun tässä otteluista Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan. Näen kuinka paljon hän tuo asioita joukkueelle.

Martial on ollut loukkaantumisista toivuttuaan viisi viikkoa Unitedin täydessä harjoitusvahvuudessa. Ranskalainen tuli vaihdosta sisään Newcastlea, Brentfordia ja Fulhamia vastaan.

– Emme halua painostaa asioita. Olemme varovaisia. Hän on valmis aloittamaan otteluita, mutta hyökkäyksemme toimi hyvin Brentfordia vastaan, joten jatkoimme samalla Everton-pelissä, ten Hag selitti.

– Etu tässä on ollut myös se, että olemme voineet tuoda Martialia hiljakseen takaisin. Antaa hänelle peliaikaa ja totuttautua taas korkealla tasolle ja korkean intensiteetin otteluihin. Hän oli kuitenkin jo Evertonia vastaan valmis avaamaan.

Martial on tehnyt tällä kaudella 17 otteluun seitsemän maalia Unitedin paidassa.

LUE MYÖS!