Chelsean väliaikaisvalmentaja Frank Lampard oli erittäin pettynyt joukkueensa esitykseen lauantain 1-2-tappiossa Brightonia vastaan.

Lampardin paluu Chelsean peräsimeen on sujunut toistaseksi apeasti. Hän on johdattanut lontoolaiset kolmeen peräkkäiseen tappioon.

Kolme maalia kuukauden aikana ja kuuden pelin voitoton putki kertovat, että Chelsea on epäonnistunut taktisissa asioissa, mutta Lampard oli Brighton-pelin jälkeen huolissaan myös joukkueensa asenteesta.

– Se oli pettymys joka tasolla. Parempi joukkue voitti ja olisi voinut voittaa isomminkin luvuin. He pelasivat kuin joukkue. He ovat tehneet pitkään töitä yhdessä, siitä kunnia heille, kommentoi Lampard Sky Sportsille.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
AIVAN JÄÄTÄVÄ TYKITYS JULIO ENCISOLTA!💥🔥

#Valioliiga

– Mutta meidän osaltamme se ei sujunut tarpeeksi hyvin. Olimme jäljessä kaikissa jalkapallon perusasioissa – taistelussa, juoksemisessa ja sellaisissa asioissa. Meidän on kaivettava itsemme tästä kuopasta todella nopeasti.

– Ei ole mitään syytä olla liian pettynyt, mutta meidän on ammattilaisina ymmärrettävä, miksi asiat menivät tänään kuten ne menivät.