Jamie Carragher rohkaisee Liverpoolia peluuttamaan Trent Alexander-Arnoldia enemmän keskikentällä.

Alexander-Arnold, 24, loisti pelipaikalla maanantain 6-1-vierasvoitossa Leedsiä vastaan. Englannin maajoukkuepelaaja tilastoi kaksi maalisyöttöä ja toi Liverpoolille ensimmäisen voiton kuuteen viimeiseen otteluun.

Carragher uskoisi Alexander Arnoldin voivan olla ratkaisu Liverpoolin keskikentän ongelmiin.

– Minusta hän on keskikentällä enemmän mukana pelissä. Se on lähes täydellinen pelipaikka hänelle, Carragher arvioi Sky Sportsilla.

– Me olemme puhuneet, kuinka hyvin John Stones on pärjännyt pelipaikalla Cityssä. Trent on paljon Stonesia parempi syöttäjä.

– Stones on loistava ja rauhallinen pallon kanssa, mutta puolustusta leikkaavissa syötöissä hän ei ole Trentiä parempi. Mitä minä olen nähnyt, vain Kevin De Bruyne on häntä parempi.

Alexander-Arnoldia on kritisoitu Liverpoolissa heikosta oman pään pelaamisestaan. Laitapuolustaja on loistanut kuitenkin tuellaan ylöspäin kerättyään 190 liigaotteluun 50 maalisyöttöä.

– Trentillä on valtavia vahvuuksia. Me tiedämme, ettei hän ole paras puolustaja. En usko, että hänestä tuleekaan parasta puolustajaa. Hänen täytyy kehittyä siinä. Meillä on jokaiselle heikkoutemme, mitä on kehitettävä, Carragher lisäsi.

LUE MYÖS!