Manchester United putosi torstai-iltana Eurooppa-liigasta. Sevilla voitti puolivälierien jälkimmäisen osaottelun tyylipuhtaasti 3-0 ja eteni välieriin yhteismaalein 5-2.

BT Sportin jalkapalloasiantuntija ja Manchester Unitedin seuralegenda Paul Scholesin mielestä Manchester United kaipasi pelikiellossa ollutta Bruno Fernandesia. Fernandes pelasi avausosassa, mutta jätti Sevillan reissun väliin korttitilin täyttymisen vuoksi.

– Kaipasimme Brunoa tänään. Hän on pelaaja, joka kykenee ottamaan pallon itselleen ja kontrolloimaan peliä silloin tällöin. Hän on ollut uskomattomassa iskussa viimeisen kolmen neljän viikon aikana. Hän oli suuri poissaolo, mutta joukkueessa on muitakin johtajia.

Huippuvireinen Marcus Rashford oli ollut sivussa kentiltä kahden viikon ajan lihasvamman vuoksi. Erik ten Hag joutui ottamaan Rashfordin kentälle loukkaantumisten vuoksi.

– Joukkueen taso putoaa, kun nämä pelaajat eivät ole pelikunnossa. Anthony Martial loukkaantui ja sitten Rashford joutui kentälle, vaikkei hän todennäköisesti harjoitellut viime päivinä niin kuin olisi halunnut ja hän jäi varjojen maille. Luke Shaw oli heikko pallon kanssa. Koko ilta oli kuin katastrofi alusta loppuun saakka.

Scholesin mukaan ten Hagin oli helppo nähdä, että joukkue todella tarvitsee vahvistuksia kesällä.

– Meillä on ollut tällaisia katastrofimaisia iltoja läpi kauden, mutta silti uskon ten Hagin tekevän oikeita asioita ja joukkue menee oikeaan suuntaan. Tämä auttaa ten Hagia kesää ajatellen. Hänen piti nähdä vain ensimmäiset 20 minuuttia ottelusta tietääkseen tarvitsevansa parempia pelaajia joukkueeseensa.