Jamie Carragher ja Gary Neville uskovat mestaruustaistelun olevan edelleen Arsenalin käsissä.

Tykkimiehet nousi eilen Southamptonia vastaan kahden maalin takaa tasatuloksiin. 3-3-tulos merkitsi kuitenkin kolmatta peräkkäistä pistemenetystä.

Arsenal johtaa Manchester Cityä edelleen viiden pisteen erolla. City on pelannut ennen keskiviikon keskinäistä kohtaamista kaksi ottelua vähemmän.

Sky Sportsin asiantuntijakaksikko Carragher ja Neville vakuuttavat Arsenalin pitkään odotetusta Valioliigan mestaruudesta olevan edelleen elossa. Tykkimiehet nosti viimeksi mestaruuspokaalia kaudella 2003-2004.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Martin Ödegaard ja Bukayo Saka pelastivat Arsenalin tappiolta viimeisillä minuuteilla. 😮💯

Nämä menetetyt pisteet nostavat entisestään panoksia keskiviikon herkkupalaan, kun Arsenal matkaa Cityn vieraaksi.👀

#Valioliiga

– En ole varma, kuinka suuri merkitys tällä pisteellä on, Carragher arvioi.

– Heidän pitää luultavasti napata Man Cityn kotoa kolme pistettä, jos he aikovat voittaa mestaruuden. Tämä on edelleen Arsenalin käsissä ja se kertoo siitä, kuinka suuri ero heillä oli.

– He pudottivat viimeiseen kolmeen otteluun kuusi pistettä, mutta tämä on edelleen heidän käsissään. Heillä oli valtava johto, mutta heidän täytyy tehdä tästä lähtien jotakin ihmeellistä.

– Me olemme nähneet heidän yltävän vastaaviin putkiin. Edellinen tappio Man Citylle oli suuri pettymys, mutta he voittivat sen jälkeen seitsemän seuraavaa ottelua.

– Pelaajien on nyt kasattava itsensä elämänsä pelissä Etihadilla. Tämä ei ollut tulos, jonka he halusivat ennen ottelua, mutta se on parempi mitä se olisi ollut viisi tai kymmenen minuuttia sitten, Neville kommentoi.

– He ovat edelleen elossa. Tämä ei ole vielä ohi ja tämä on edelleen Arsenalin käsissä.

Arsenal kohtaa Man Cityn keskiviikkona vieraskentällä Etihadilla. Ottelu alkaa kello 22:00 Suomen aikaa.

LUE MYÖS!