Frank Lampard jatkaa useista heikoista tuloksista huolimatta Chelsean väliaikaisena managerina kauden loppuun saakka, kertoo Sky Sports.

Lampard astui Chelsean peräsimeen kesään asti ulottuvalla sopimuksella 6. huhtikuuta, eli vain 21 päivää sitten.

Lontoolaisseura hävisi kuitenkin keskiviikkoiltana jo viidennen peräkkäisen ottelunsa Lampardin alaisuudessa, kun Brentford haki Stamford Bridgeltä vierasvoiton 2–0-lukemin.

LUE MYÖS: Taas tappio, Chelsea-fanit buuasivat omilleen – näin kommentoi Frank Lampard

Chelsean tehtyä viidessä tappio-ottelussaan vain yhden maalin, on Lampardin toinen aikakausi rakkaan seuransa peräsimessä alkanut varsin synkällä tavalla.

Chelsea istuu Valioliigan sarjataulukossa 11. sijalla, vain kymmenen pisteen päässä putoamisviivasta, eikä ole matemaattisesti edes täysin turvassa.

Erotettuaan jo Thomas Tuchelin ja Graham Potterin aiemmin tällä kaudella, on Chelsean seurajohto kuitenkin valmis pitämään Lampardin työssään kauden loppuun saakka.

Chelsea matkustaa seuraavaksi Arsenalin vieraaksi Emiratesille, minkä jälkeen se kohtaa putoamisvaarassa olevan Bournemouthin ja Nottingham Forestin ennen kauden haastavaa loppuhuipennusta Manchester Unitedia, Manchester Cityä ja Newcastlea vastaan.

Ensi kaudella Chelsean peräsimeen astuu näiltä näkymin Tottenhamin, Southamptonin ja PSG:n entinen manageri Mauricio Pochettino.

LUE MYÖS!