Manchester City ja Real Madrid iskevät yhteen keskiviikkoiltana Etihadilla Mestarien liigan välierien jälkimmäisessä osassa.

Viime viikolla pelattu avausosa päättyi 1-1 -tasapeliin.

Otteluparin voittaja kohtaa Mestarien liigan finaalissa Internazionalen, joka pudotti välierissä paikallisvastustajansa AC Milanin yhteismaalein 3-0.

Viime viikon avausosa oli tasainen. Manchester City hallitsi pelitapahtumia avausjakson, mutta Vinícius vei Real Madridin johtoon 36. minuutilla upealla laukauksellaan. Toisella jaksolla Real Madrid oli niskan päällä ja loi muutaman maukkaan maalipaikan, mutta Kevin De Bruyne toi Manchester Cityn tasoihin tarkalla vedollaan.

Kuntopuntari

Poissaolijat

Manchester City

Nathan Aké (lihasvamma)

Real Madrid

Ei poissaolijoita

Arvioidut avaukset

Manchester City (3-2-4-1): Ederson; Walker, Dias, Akanji; Stones, Rodri; Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish; Haaland

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Camavinga; Valverde, Kroos, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinícius

Valmentajien kommentit

Pep Guardiola, Manchester City

– En tiedä, miksi Real Madrid on niin ylivoimainen Mestarien liigassa. Jos tietäisin sen, yrittäisin kopioida Real Madridin metodin. Sanoisin syyksi sen, että Real Madridilla on aina hyvin laadukkaita pelaajia. Kun voitin Mestarien liigan Barcelonan kanssa, johtui se maailmanluokan pelaajistamme.

Guardiolalta tiedusteltiin, kumpi on suosikki etenemään finaaliin.

– En tiedä. En kykene sanomaan siihen mitään. Olemme pudotuspeleissä joka kausi ja lopulta aina jatkopaikan ansaitseva joukkue menee jatkoon. Yritän vakuuttaa kannattajat siitä, ettei meidän pidä tehdä mitään eri tavalla. Meillä on vapautuneempi fiilis ja pelaamme rennommin. Olen ollut kymmenen kertaa Mestarien liigan välierissä ja hävinnyt seitsemästi. Tiedän, miltä se tuntuu, mutta jalkapallossa on lukuisia asioita, joita et voi kontrolloida.

Carlo Ancelotti, Real Madrid

– En tiedä vielä, mitä aion sanoa pelaajilleni ennen ottelua. Sanon sen, mitä suustani tulee ulos. Rohkeus ja persoonallisuus ovat hyvin tärkeitä ominaisuuksia, eikä kaikki pelaajat kykene osoittamaan taitojaan niiden vuoksi. Haluan nähdä sellaisen joukkueen, joka kykenee lukemaan ottelun eri tilanteita. Ottelussa tulee hetkiä, kun joudumme kärsimään.

– Reseptini voittoon on aina samanlainen. Yritän saada joukkueesta ja yksilöistä parhaan irti. Mielestäni voimme pelata paremmin kuin avausosassa. Kävimme avausosan läpi, voimme parantaa siitä ja yritämme sitä.

Televisiointi

Manchester Cityn ja Real Madridin välinen Mestarien liigan välieräottelu käynnistyy klo 22.00. C More televisioi ottelun. Lähetys C Moren suoratoistopalvelussa käynnistyy klo 21.00.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
Mestarien liigan välierät – 2. osaottelut 🏆

⚽️ Inter - AC Milan ti 21.00
⚽️ Manchester City - Real Madrid ke 21.55

Selostaja: Tuomas Virkkunen.

#uclfi #cmoresportfi

LUE LISÄÄ MANCHESTER CITYSTÄ