Arsenal on tehnyt monivuotisen jatkosopimuksen seuran Hale End -akatemiakasvastti Bukayo Sakan kanssa. Laiturin odotettu sopimusuutinen vahvistettiin iltapäivällä tiistaina. BBC:n tietojen mukaan sopimus jatkuu vuoteen 2027.

Arsenal

@Arsenal
From Hale End to first team. Arsenal through and through.

It’s time for the next chapter.

Bukayo Saka: Gunner ❤️

Kahdeksanvuotiaana Gunners-leiriin liittynyt, tätä nykyä 21-vuotias timantti on esiintynyt Arsenalin jokaisessa valioliigaottelussa kahden viimeisen kauden aikana, ja vakiinnuttanut paikkansa myös Englannin A-maajoukkueessa.

– On loistavaa seuralle, että Bukayo jatkaa täällä, manageri Mikel Arteta sanoo seuran sivustolla.

– On meidän avainasioitamme pitää kiinni suurimmista lahjakkuuksistamme, ja hän on täysin oleellinen osa joukkueemme rakennetta niin nyt kuin tulevaisuudessa.

Sunnuntaina Valioliigan kauden 2022-2023 hopeamitalin kaulaansa saava Saka on tehnyt sesongilla 13 pääsarjamaalia, ja antanut 11 sellaiseen johtanutta syöttöä.

Sopimuksen vahvistuminen vei aikaa, ja huhuissa Sakaa vietiin jo myös muualle. Hän itse kommentoi syntynyttä ratkaisua helpottuneena.

– Se otti aikansa, mutta nyt asiat ovat selviä. Tämä on minulle oikea seura, joka on oikeissa asemissa ottamaan seuraavan askeleen.