Wolverhamptonin päävalmentaja Julen Lopetegui sanoo, että joukkueen tulevaisuus ei riipu hänestä, vaan siitä, mitä seura pystyy tekemään siirtomarkkinoilla.

Viime marraskuussa pestattu Lopetegui, 56, pelasti Wolvesin putoamiselta, mutta seuran vaikeudet eivät ole vielä ohi.

Wolverhamptonin on tehtävä kesällä voittoa pelaajamyynneillään, jotta se ei rikkoisi taloudellisen reilun pelin sääntöjä. Lopetegui on kuitenkin painottanut, että Wolvesin on kehitettävä joukkuetta siirtomarkkinoilla, jos se haluaa pärjätä ensi kaudella.

Espanjalaismedian mukaan Lopetegui ei ollut Wolverhamptoniin saapuessaan tietoinen seuran talousvaikeuksista. Hän on aiemmin sanonut, ettei odota Wolvesin tekevän hankintoja Real Madridista ja Barcelonasta, mutta Lopetegui on alleviivannut, että joukkuetta pitää parantaa.

Valioliigan päätöskierroksen jälkeen Lopetegui sanoi, että seuran on oltava tilanteestaan rehellinen kannattajilleen.

– Olen parhaillaan Wolvesin valmentaja, mutta olen tietysti kunnianhimoinen, sanoi Lopetegui BBC:n mukaan.

– Tärkeintä on kertoa totuus kannattajillemme. Jos meillä on ongelma, niin meidän on ratkaistava se, koska kisaamme Valioliigassa, jossa vaatimustaso on erittäin, erittäin korkealla.

– Tulevaisuus ei riipu minusta, se riippuu seurasta. Toivottavasti teemme tarvittavat asiat talousongelmista huolimatta. Muut joukkueet tekevät samoin. Nyt on aika analysoida ja kertoa totuus.

– Yksi ihme on ehkä mahdollinen, mutta kaksi… Ei. Siksi on opittava tulevaisuutta varten, jotta voimme kehittyä ja tehdä kovan työmme.