Manchester United ja Manchester City iskevät lauantaina yhteen FA Cupin finaalissa.

Finaali potkaistaan käyntiin Wembleyllä Suomen aikaa klo 17.00.

Valioliigan mestaruuden voittanut Manchester City lähtee finaaliin ennakkosuosikkina. Manchester United voi sen sijaan katkaista siivet Manchester Cityn triplamestaruustavoitteelta. Manchester City pelaa myös Mestarien liigan finaalissa ja tavoittelee siten himoittua triplaa, joka on enää kahden ottelun päässä.

Telegraph haastatteli Manchester Unitedin Raphaël Varanea. Telegraph tiedusteli Varanelta, miten hän aikoo pysäyttää kuluvalla kaudella yli 50 maalia viimeistelleen Erling Haalandin.

– Haaland on todella hyvä pelaaja. Kaikki tiedämme sen, mutta Manchester City on kokonaisvaltaisesti vaarallinen. Puhumme todella valmiista joukkueesta. He voivat tehdä maaleja erikoistilanteista, pallonhallinnan kautta ja nopeista vastahyökkäyksistä.

– Puolustajana sinun on keskityttävä varsinkin Haalandin ja Kevin De Bruynen väliseen kemiaan. Sellaisia syöttöjä on vaikea puolustaa, joten yritämme saada tämän kaksikon välisen yhteyden kuriin. Tiedämme voivamme voittaa heidät. Meidän on oltava tasaisia 90 minuutin ajan, koska tiedämme, että kaikki voi muuttua vain sekunneissa.

Manchester United sijoittui Valioliigassa kolmanneksi ja pelaa siten ensi kaudella Mestarien liigassa. Manchester United on voittanut tällä kaudella jo Liigacupin.

LUE MYÖS