Erik ten Hag uskoo FA Cupin finaalitappion vahvistavan henkisesti Manchester Unitedia. United hävisi derbyottelussa paikallisvastustajalleen Manchester Citylle 1-2-lukemin.

City-kapteeni Ilkay Gündogan naulasi joukkueen molemmat maalit ottelussa. Keskikenttäpelaajan ensimmäinen maali oli FA Cupin historian nopein finaalissa Victor Lindelöfin puskettua pallon suoraan hänen haltuunsa.

Toisessa maalissa David De Gea päästi helpohkosti Gündoganin laukauksen boksin takaa livahtamaan taakseen.

Ten Hag oli pettynyt päästettyihin maaleihin, mutta ylpeä omistaan.

– Olemme murtuneita ja pettyneitä, mutta olen ylpeä joukkueestani. Me pärjäsimme hyvin. Me päästimme kaksi helppoa maalia, mutta olimme mukana ottelussa. Meillä oli hyvä henki ja hyvin organisoitua peliä, ten Hag kommentoi BBC:lle ottelun jälkeen.

– Ne olivat raskaita maaleja. Ne olivat helppoja ja estettävissä. Jos et Cityä vastaan päästä juuri yhtäkään maalia avoimesta pelitilanteesta, siitä kuuluu suuri kiitos joukkueella. Tällaisten maalien päästäminen on kuitenkin pettymyksellistä.

Ten Hag oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa esitykseen Valioliigan mestari Cityä vastaan.

– Tämä joukkue osoitti sitkeyttä ja luonnetta. Tiedämme, että meillä on matkaa vielä, mutta tämä tekee meistä parempia. Tämä oli meille testi. Me emme onnistuneet, mutta voimme ottaa tästä ottelusta paljon positiivisia asioita mukaamme ensi kaudelle.

LUE MYÖS!