Manchester City voitti Bayern Münchenin Aymeric Laporten lisäajan maalilla Tokiossa pelatussa ystävyysottelussa lukemin 2-1. Hallitsevan valioliigamestarin avausosuman teki James McAtee.

Manageri Pep Guardiola sivuutti tuloksen, mutta oli muuten tyytyväinen.

– Ei loukkaantumisia, lisää minuutteja pelaajien jalkoihin. Kaksi hyvää, toisensa hyvin tuntevaa joukkuetta, joilta nähtiin hyvä esitys. Nyt jatkamme matkaa Koreaan, viimeiseen otteluun ennen paluuta Manchesteriin.

Kotimaassa odottaa Valioliigan voittaneen ja FA Cup -mestaruutta edellisellä kaudella juhlineen joukkueen välillä perinteisesti pelattava Community Shield -ottelu. Koska City voitti viime kaudella molemmat kilpailut, saa se vastaansa pääsarjassa kakkoseksi sijoittuneen Arsenalin.

– Ryhmä on kyllä valmis. Emme ole kaukana parhaasta kunnostamme, mutta emme vielä siinä. Pelaamme Community Shieldin joukkueena, joka ei ole parhaassa vedossaan. Se on normaalia, Guardiola puntaroi.

– Olen iloinen siitä että pelaamme tuossa ottelussa. Se tarkoittaa että olemme voittaneet Valioliigan. Viime vuonna hävisimme tämän ottelun, toivotaan ettei sama toistu.