David Rayan tulevaisuudesta on puhuttu pitkään.

Raya ilmoitti jo keväällä halustaan lähteä Brentfordista. Raya on hylännyt molemmat saamansa jatkosopimustarjoukset, mutta Brentfordin asettama 40 miljoonan euron, eli noin 46 miljoonan punnan hintalappu on karkottanut ostajaehdokkaat.

Raya pääsi touko-kesäkuussa Tottenhamin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta Brentford ei suostunut pudottamaan vaatimaansa siirtosummaa ja Rayan Tottenham-siirto kaatui.

Brentford hankki jo kesäkuussa Mark Flekkenin uudeksi ykkösmaalivahdikseen.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Bayern München on aloittanut neuvottelut Brentfordin kanssa Rayan siirrosta. Bayernin ei kuitenkaan odoteta suostuvan maksamaan Brentfordin pyytämää 46 miljoonaa euroa Rayasta.

Bayernin on määrä hankkia uusi maalivahti, sillä Yann Sommer on siirtymässä Internazionaleen ja Manuel Neuer on pelannut edellisen ottelunsa viime joulukuussa. Neuerin viime kauden jälkimmäinen puolikas meni pilalle jalkamurtuman vuoksi.