Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag ei osaa sanoa, pelaako laitahyökkääjä Jadon Sancho enää ikinä yhtään ottelua seurassa.

United tiedotti tällä viikolla, että Sancho, 23, harjoittelee toistaiseksi etäällä edustusjoukkueesta kurinpidollisista syistä.

Ten Hag jätti hiljattain Sanchon sivuun kokoonpanosta Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että englantilaislaituri ei ollut esiintynyt vaaditulla tasolla harjoituksissa. Sancho kiisti väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hänet on jo pitkään leimattu ”syntipukiksi”.

Uutisoimme aiemmin Athleticin tietojen pohjalta, että United hyllytti Sanchon, koska hän ei suostunut pyytämään ten Hagilta anteeksi.

Hollantilaisluotsilta kysyttiin perjantain lehdistötilaisuudessaan, tuleeko Sancho vielä pelaamaan Manchester Unitedissa.

– En tiedä, vastasi ten Hag ESPN:n mukaan.

– Valmistelen joukkuettani parhaani mukaan, laitan kaiken panokseni niihin pelaajiin, jotka ovat käytettävissä. Hän ei ole käytettävissä, joten hän ei ole tällä hetkellä tärkeä pelaaja, koska hän ei voi osallistua.

– Se on joukkueen hyväksi. Siihen päätökseni perustuu. Kyse ei ole minusta ja siitä, että pitäisi olla tiukka. Ei, tämä on joukkueen hyväksi.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Erik ten Hag wants Jadon Sancho to apologise for his social media post claiming to have been "made a scapegoat for a long time" before the winger is allowed to return to first-team training.

Linkki twiittiin.