Manchester Unitedin kannattajat osoittivat lauantaina voimakkaasti mieltään, kun manageri Erik ten Hag otti hyökkääjä Rasmus Højlundin vaihtoon.

United oli vaihdon aikana 1-2-tappiolla Brightonia vastaan kotikentällään. Højlund, 20, oli avausjaksolla heiluttanut ensimmäisen kerron verkkoa manchesterilaisten riveissä, mutta osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen, koska pallo oli ylittänyt päätyrajan ennen maalin syntyä.

Tanskalaishyökkääjä oli tehnyt esityksellään ilmeisen hyvän vaikutuksen Unitedin kotiyleisöön, sillä kannattajat buuasivat äänekkäästi, kun Højlund vaihdettiin reilun tunnin kohdalla Anthony Martialiin.

Ottelu päättyi loistavasti pelanneen Brightonin 3-1-voittoon.

Ten Hag luokitteli kannattajien mielenilmauksen positiiviseksi asiaksi. Hollantilaisluotsi korosti, että selkävammasta kärsinyt Højlund ei ole vielä täyden pelin kunnossa.

– Se oli positiivinen asia. Te näitte, kuinka mahtavan vastaanoton hän sai ensimmäisestä hetkestään lähtien Old Traffordilla. Hän esiintyi todella hyvin. Se oli hyvä, että (kannattajat) lähettivät tämän signaalin, tämän viestin. Se tulee antamaan hänelle uskoa, sanoi ten Hag Athleticin mukaan.

– Kaikki tietävät, että hän siirtyi tänne pienen vaivan kanssa. Me olemme kuntouttaneet häntä 3-4 viikkoa. Hän ei ole valmis pelaamaan kokonaista ottelua.

– Jos hän loukkaantuisi sen takia, ettei hän ei ole valmis pelaamaan 90 minuuttia, me olisimme paljon kauempana haluamastamme pisteestä.

Manchester United on aloittanut Valioliiga-kautensa kahdella voitolla ja kolmella tappiolla, alle odotusten.

– Ehdottomasti se häiritsee minua. Mutta meidän on myös nähtävä, miten me pelaamme. Loppupeleissä kyse on luonteesta. Meidän on oltava vahvoja ja pysyteltävä yhdessä, sanoi ten Hag.

– Tämä ei ole kriisi, mutta meidän pitää olla todella pettyneitä ja ärtyneitä itseemme. Me käännämme tämän tilanteen ympäri. Meiltä vaaditaan paljon.

Linkki twiittiin.