Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino ymmärtää kannattajien turhautumisen joukkueen jäätyä jälleen ilman voittoa.

Pochettinon ryhmä pelasi sunnuntaina Bournemouthin vieraana 0-0-tasapelin, neljännen ottelunsa ilman täyttä pistepottia.

Chelsean ainoa voitto tältä kaudelta on sarjanousija Luton Townista, joka operoi Valioliigan pienimmällä budjetilla. Kannattajien turhautumista on entisestään lisännyt se, että Chelsea vuorostaan on käyttänyt satoja miljoonia euroja uusiin pelaajiin, mutta satsaukset eivät ole tuottaneet tulosta kentällä.

Sunnuntain ottelun jälkeen Chelsean kannattajat osoittivat mieltään buuaamalla omilleen. Pochettino sanoi, että hän ei kuullut reaktiota, mutta hän kertoi ymmärtävänsä sen. Argentiinalaisluotsi korosti kuitenkin Chelsean loukkaantumissumaa, kuten jo ennen peliä.

– Se on normaalia, että kannattajat eivät ole tyytyväisiä, jos voittoa ei tule. Mutta sen voin sanoa kannattajille, että me emme voi muuttaa olosuhteita tai todellisuutta, sanoi Pochettino Athleticin mukaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Chelsea have only scored five goals in the Premier League so far this season – their fewest after five games of a top-flight campaign since 1995-96 (5), when they finished 11th. Tentative.

– Meillä on liian monta pelaajaa sivussa. Tietysti olemme vahvempia, jos olemme kaikki yhdessä. Manchester City, Arsenal, kaikki joukkueet voivat normaalissa tilanteessa ja täysikuntoisella joukkueella kilpailla kaiken voittamisesta.

– Miksi se on eri asia meille? Miksi? [Koska] kaikki pelaajamme eivät ole käytettävissä kauden alusta saakka.

– Okei, aionko minä itkeä, ainko minä valittaa? Minun on hyväksyttävä tämä haaste ja pysyteltävä positiivisena. Reilua tai ei, meidän on hyväksyttävä nämä olosuhteet ja oltava positiivisia, kärsivällisiä.

– Mutta Chelseassa odotetaan voittoja. Sanoin jo ennen kauden alkua, että Chelseassa kyse on voittamisesta. Me luomme jotain ja meidän on uskottava siihen. Nuorten jätkien on ymmärrettävä, mitä on olla Chelsean pelaaja ja mitä Valioliigassa pelaaminen merkitsee.

– Ymmärrän [kannattajien] tunteet, jalkapallo on tunteiden laji. He valittivat, koska me emme voittaneet. Ei siinä muuta. Kannattajat ovat varmasti tukenamme sunnuntaina Aston Villaa vastaan.

𝐌𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐁𝐨𝐚𝐝𝐮

@MrBoadu
Chelsea fans boo players after dull Bournemouth draw

Linkki twiittiin.