Harry Kane puolustaa Manchester Unitedissa vaikeaan tilanteeseen ajautunutta Harry Maguire. Bayern Münchenin tähtihyökkääjä uskoo Englannin maajoukkuetoverinsa joutuneen syyttä syntipukiksi.

Maguire, 30, menetti kapteenin roolinsa Unitedissa Bruno Fernandesille ennen kauden alkua. Puolustaja on pelannut myös tällä kaudella viiteen ensimmäiseen Valioliiga-otteluun vain 23 minuuttia.

Maguire tulee olemaan sivussa Unitedin Mestarien liigan avauksesta Bayernin vieraana loukkaantumisen vuoksi.

– Hänestä ollaan tehty hieman syntipukki. Hän on hyvä ystäväni, hieno mies ja työteliäs ammattilainen, Kane kommentoi BBC:lle ennen keskiviikon ottelua.

– Hän on yksi Englannin parhaista puolustajista ja parhaiden joukossa myös Englannin lähihistoriassa. Se on osa meidän ammattiamme, että meitä arvostellaan sosiaalisessa mediassa.

– Minä tunnen hänet ja hän haluaa vain tehdä entistä kovemmin töitä, kehittyä ja tulla paremmaksi.

Man United on hävinnyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan kolme. Kane painottaa kuitenkin, että Bayernin täytyy olla varuillaan.

– Unitedilla on ollut raskas vaihe, mutta joskus sellainen tilanne voi olla vaarallinen. He hakevat takaisinmaksua ja meidän on oltava varuillaan, Kane arvioi.

LUE MYÖS!