Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo olevansa huolissaan Bukayo Sakan loukkaantumisesta, mutta hän ei kadu laitahyökkääjän peluuttamista.

Saka, 22, syötti tiistaina Arsenalin maalin 1-2-tappiossa Lensiä vastaan Mestarien liigassa, mutta joutui jätttämään pelin kesken 34. minuutilla lihasvamman takia.

– Emme tiedä mitään muuta. Se oli tarpeeksi iso [loukkaantuminen], jotta hän ei voinut jatkaa peliä, ja se on meille huolenaihe, sanoi Arteta BBC:n mukaan.

Saka on nyt tullut kahdessa peräkkäisessä pelissä vaihtoon loukkaantumisen takia. Artetalta kysyttiin, kaduttiko häntä englantilaislaiturin peluuttaminen Lensiä vastaan.

– Ei, hän sai kolhun toissapäivänä, ja hän oli täysin kunnossa.

– Se oli kantapään liike, joka voi aiheuttaa tuollaisen vamman. Hän yritti pelata palloa kantapällään ensimmäisellä jaksolla ja tunsi jotain lihaksessaan. Hänestä tuntui epämukavalta jatkaa, joten meidän oli otettava hänet pois.

– Häneltä ei ole oikeastaan jäänyt pelejä väliin. Annoimme hänelle tauon Brentfordia vastaan [liigacupissa] viime viikolla, ja siinä kaikki.

Seuraavassa ottelussaan Arsenal isännöi sunnuntaina Manchester Cityä Valioliigan huippuottelussa. Vielä ei ole tiedossa, onko Saka pelikunnossa tuolloin.

– Katsotaan, kuinka vakavasta vammasta on kyse. Viimeiset olivat enemmänkin kolhuja kuin mitään muuta, sanoi Arteta.

Arsenal on aloittanut Mestarien liigan lohkovaiheen yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Seuraavassa lohkopelissään se pelaa Sevillan vieraana Espanjassa 24. lokakuuta.

OptaJoe

@OptaJoe
5/5 - Bukayo Saka is the first player to record 5+ goals and 5+ assists in all competitions this season for a team in Europe's big five leagues. Special.

Linkki twiittiin.