Carlo Ancelotti on varuillaan Erling Haalandin suhteen. Real Madridin päävalmentaja nostaa esille Manchester Cityn supertähden vaarallisuuden ennen keskiviikon Mestarien liigan puolivälierien toista osaottelua.

Haaland, 23, ei päässyt loistamaan viikon takaisessa avausosassa. Norjalainen jäi ilman maaleja Madridissa 3-3-tasalukemiin päättyneessä kamppailussa.

– Jos me puhumme yksilöistä, Haaland on yksi Cityn vaarallisimmista pelaajista. Häntä ei näkynyt juuri avausosassa, mutta Haaland pystyy olemaan yksi maailman parhaita hyökkääjiä. Hän on aina vaarallinen, Ancelotti kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Haaland on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 31 maalia Cityn paidassa ja syöttänyt kuusi. Hyökkääjä teki viikonloppuna yhden osuman Lutonin verkkoon manchesterilaisten 5-1-voitossa.

City isännöi Real Madridia puolivälieräparin toisessa osaottelussa keskiviikkona. Ottelu alkaa kello 22:00.

LUE MYÖS!