Hienoa työtä Brentfordissa jo pitkään tehnyt Thomas Frank on vahva ehdokas Manchester Unitedin uudeksi päävalmentajaksi, jos Erik ten Hag jättää seuran, kertoo Telegraph.

Ten Hagin sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Manchester Unitedin seurajohto ei ole kuitenkaan toistaiseksi päättänyt, saako ten Hag jatkaa tehtävässään tämän kauden jälkeen.

Telegraphin mukaan Frankilla on suhteita Manchester Unitedin jalkapallopuolesta vastaavaan INEOS:iin. INEOS-yhtiön omistaja Sir Jim Ratcliffe hankki osan Manchester Unitedista itselleen helmikuussa.

Frankin työnkuvan Brentfordissa on ollut laaja. Valmentamisen lisäksi Frank on ollut aktiivisesti rakentamassa joukkuetta ja neuvottelemassa pelaajien kanssa.

Telegraphin mukaan Manchester United haluaa valmentajansa keskittyvän vain joukkueen valmentamiseen. Manchester United on pian palkkaamassa Dan Ashworthin urheilutoimenjohtajakseen. Jason Wilcoxin palkattiin hiljattain tekniseksi johtajaksi. Kaksikko vastaa joukkueen rakentamisesta.

Lähde kertoo Manchester Unitedin suunnittelevan pitkäjänteisen projektin rakentamista. Manchester United rakentaa ennemmin pitkäjänteisen ja aikaa vievän projektin kuin palkkaisi menestyksekkään valmentajan tuomaan välittömästi pokaaleja seuralle.

LUE MYÖS