Manchester Unitedin manageri José Mourinho on tarjonnut Manchester Evening Newsin mukaan eriskummallisen selityksen siihen, miksi toppari Eric Bailly on jäänyt viime aikoina erittäin vähälle vastuulle.

Monen mielestä Bailly, 24, on Unitedin keskuspuolustajista paras, mutta norsunluurannikkolainen on päässyt kentälle vain kerran Unitedin kuudessa viime pelissä. Neljässä kamppailussa hän ei mahtunut edes kokoonpanoon, kärsittyään viruksesta ennen WBA-ottelua.

Victor Lindelöf on ollut avauksessa kolmessa edellisessä kotipelissä, ja Phil Jones palasi loukkaantuneiden listalta Chris Smallingin rinnalle otteluissa Bournemouthia ja Tottenhamia vastaan. Marcos Rojo puolestaan oli penkillä Arsenal-kamppailussa.

– Ei ole mitään tilannetta. Hän on kunnossa, loukkaantumista ei ole, Mourinho kommentoi Baillyn vähäistä peliaikaa.

– Hän on yksi viidestä keskuspuolustajastamme, ja rehellisesti sanoen minun työni ei ole miettiä MM-kisoja ja valmistaa pelaajia MM-kisoihin tai antaa mahdollisuuksia MM-kisoihin tähtääville pelaajille, mutta hän on ainoa keskuspuolustaja, jonka maa ei ole mukana MM-kisoissa.

– Joten minun on tehtävä tavallaan tunteikkaampia valintoja auttaakseni pelaajiani, eikä hän ole yksi autettavista. Rojo, Lindelöf, Jones ja Smalling toivovat kaikki pääsevänsä MM-kisajoukkueeseen, ja Eric ei ole sen paineen alla. Yritän olla tekemättä (päätöksiä tunteella). Yritän olla joukkueelle hyvä manageri, ja se vaatii hieman kylmyyttä ja itsekkyyttä, mutta en ole niin paha, ja minulla on silti hieman tilaa tunteille.