Lauantaina Valioliigassa mitellään putoamistaiston kannalta olennainen ottelu, kun Watford isännöi Crystal Palacea.

Crystal Palace on kirinyt neljästä viime ottelusta kaksi voittoa ja yhden tasapelin, nousten kohisten karkuun putoamispeikkoa. Palace on sijalla 16, viisi pistettä karussa putoamisuhan alla olevaa Southamptonia.

Komean pelaajauran tehnyt Sebastian Sorsa on seurannut Crystal Palacen otteita ja uskoo lontoolaisjoukkueen klaaraavan sarjapaikan Valioliigassa ensi kaudeksi.

– Katsoin Palacen edellisen pelin. Wilfried Zaha on varmasti Valioliigan tämän hetken parasvireisin laituri jos ei (Mohamed) Salahia lasketa. Niillä on vahva hyökkäyspelaaminen ja uhrautuvainen pelitapa. Se vei joukkueen viime vai oliko se toissavuonna FA Cupin finaaliin, Sorsa muistelee Valioliiga.comille.

– Palace on ollut viime kierroksilla hyvässä iskussa ja näyttää valioliigajoukkueelta.

Palacen lauantainen vastustaja Watford on ajautunut viiden pelin voitottomaan sarjaan ja sijoitus on valahtanut 12:nneksi.

– Mitä Watfordissa sitten on tapahtunut? Siellä pelataan kyllä sellaista sekasikiöfutista – perinteistä brittifutista kummallisilla eteläamerikkalaisilla vivahteilla höystettynä. En ymmärrä miten he pelaavat futista, mutta he ovat hinanneet siitä huolimatta pisteitä, Sorsa naurahtaa.

– Hyvin, hyvin perinteinen kohtaaminen Valioliigassa. Otteluna ympäripyöreä. Palacen otteet ovat viime aikoina olleet parempia.

Watford ja Crystal Palace iskevät yhteen lauantaina 21.4. kello 17.00. Ottelu on nähtävissä suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viafree.fi.