Arsenal jäi tasatulokseen Eurooppa-liigan välierän avausosassa kotikentällään, ja päästi raskaan vierasmaalin. Keskikenttämies Jack Wilshere näkee kuitenkin tilanteen vielä täysin avoimeksi.

– Totta kai jätimme tilaisuuden käyttämättä, mutta välierä on vasta puoliajalla. Vierasmaali on tällä tasolla massiivinen etu, ja he saivat sen pienellä onnellakin. Tapahtuneesta huolimatta voimme lähteä luottavaisina Madridiin. Se määrä tilanteita, jonka loimme eilen, antaa uskoa samaan vierasottelussa.

Tasoitustilanteessa kaikki taivaankappaleet olivat Atléticon ja maalintekijä Antoine Griezmannin puolella. Ensin Laurent Koscielny potkaisi pallon omiin kasvoihinsa, joista se palasi kärkimiehelle. David Ospina ehti vastaan, mutta peliväline pomppasi jälleen Griezmannille. Tilanteeseen viimeisenä liukunut Shkodran Mustafi sai vielä polvensa väliin, muttei onnistunut muuttamaan pallon lentorataa riittävästi.

– Siitä paikasta, jossa itse olin, en nähnyt tilanteen käynnistymistä täysin. Danny Welbeckiä luultavasti rikottiin hyökkäyspäässä, ja he saivat pitkän pallon ylös. Griezmannin tasoiselle pelaajalle ei voi antaa tuollaista määrää aikaa. Pallo pomppasi heille onnekkaasti Davidin torjunnasta – ja jos tuon tason maalintekijä saa tällaisen tilanteen, hän kyllä käyttää sen.

Vaikka Arsenal sai pallon perille saakka vain kerran, Wilshere näkee mahdollisuudet osumiin välierän toisessa osassa.

– Loimme valtavan määrän tilanteita, mutta heillä on loistava maalivahti (Jan Oblak). He puolustivat hyvin, mutta onnistuimme kuitenkin löytämään aukkoja – tätä meidän pitää jatkaa, ja toivoa että onni on ensi kerralla myös meidän puolellamme.

Lähde: Arsenal