Teemu Pukki tulee pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa Norwich Cityn riveissä. Suomalaishyökkääjä vahvisti sen tiistain lehdistötilaisuudessa. (Lue lisää)

Jos hyvin käy, Pukki ei jää ainoaksi.

Norwich ja Sheffield United varmistivat automaattiset valioliiganousunsa sijoittumalla sarjataulukon kärkisijoille. Yksi paikka on kuitenkin vielä vapaana, ja sen saa itselleen nousukarsintojen voittaja.

Nousukarsintojen kaksiosaiset välierät käynnistyivät viime viikolla. Aston Villa kukisti West Bromwichin 2-1-lukemin, jonka jälkeen Leeds voitti Derbyn 1-0 vieraissa.

West Bromwichilla on tiistaina tilaisuus varata paikkansa nousukarsintojen loppuottelusta. Heidän riveistään löytyy 20-vuotias suomalainen Alex Bradley.

Pikkuhuuhkajien keskikenttämies pelaa tällä hetkellä lainalla Burton Albionissa, mutta hänet voitaisiin nähdä hyvällä tuurilla ensi kauden Valioliigassa. Jos WBA onnistuu varmistamaan nousunsa ja Bradley vaikuttaa valmiilta, voi suomalaisnuorukaiselle avautua mahdollisuus seuran ykkösjoukkueesta.

Todennäköisempää kuitenkin on, että suomalaispuolustaja Aapo Halme pelaa ensi kaudella Valioliigassa. 20-vuotias helsinkiläistoppari on pysynyt koko kauden Leedsin ykkösjoukkueessa, pelaten neljästi Mestaruussarjassa ja kertaalleen FA Cupissa.

Toinen osaottelu Leedsin ja Derbyn välillä pelataan keskiviikkoiltana.