Brighton kertoo tehneensä kolmen ja puolen vuoden sopimuksen keskikenttäpelaaja Aaron Mooyn kanssa.

29-vuotias Mooy siirtyi Brightoniin kesällä tämän kauden kattavalla lainasopimuksella Mestaruussarjassa pelaavasta Huddersfieldistä. Brightonissa oltiin kuitenkin niin tyytyväisiä Mooyn otteisiin kauden ensimmäisen puoliskon aikana, että siirrosta haluttiin tehdä jo tässä vaiheessa pysyvä.

– Olemme onnellisia saatuamme tehtyä pysyvän sopimuksen Aaronin ja Huddersfieldin kanssa. Hän on ollut meille tärkeä pelaaja ja hänellä tulee olemaan avainasema pelimme kehittymisessä, Brightonin manageri Graham Potter iloitsi seuran sivuilla.

Australian Sydneyssa syntynyt Moyy muutti Englantiin vuonna 2006 ja liittyi Boltonin akatemiaan. Kahden Boltonissa vietetyn vuoden jälkeen hän siirtyi skotlantilaiseen St. Mirreniin.

Kahden vuoden Skotlannin-pestin jälkeen Mooy palasi kotimaahansa neljäksi vuodeksi. Hänet nähtiin niin Sydney Wanderersin kuin Manchester Cityn sisarseuran Melbourne Cityn riveissä.

Kaudeksi 2016-17 Moyy siirtyi Huddersfieldiin, jossa pelasi yhden kauden Mestaruussarjaa ja kaksi seuraavaa Valioliigaa ennen siirtoaan Brightoniin lainapestillä. Valioliigakausien aikana Mooyn otteet olivat vakuuttavia, ja sen takia Australian maajoukkuepelaajan laina Brightoniin ei tullut monelle yllätyksenä.