Vuodesta 2008 lähtien Arsenalia edustanut Aaron Ramsey jätti lontoolaisseuran viime kauden päätteeksi, kun hänen sopimuksensa Emirates Stadiumilla tuli kyseenalaisesti päätökseen.

Mediatietojen mukaan Ramsey oli jo suostunut uuden sopimuksen ehtoihin. Kontrahti vietiin kuitenkin hänen nenän edestään pois, eikä diilille saatu jatkoa. Juventuksen vahvuuteen liittynyt Ramsey on avannut ”hämmentävää” tilannettaan lyhyesti BBC:lle.

Kun Ramseylta kysyttiin, kertoiko Arsenal hänelle miksi jatkosopimus vietiin häneltä lopulta pois, keskikenttäpelaaja vastasi myöntävästi.

– Kyllä. Lopulta minulle kerrottiin. Oli paljon hämmennystä ja paljon asioita ilmassa. Päätös oltiin jo tehty ja tilanne oli selvillä, joten minun oli katsottava muita vaihtoehtoja, Ramsey kertoi.

– Seura on muutosvaiheessa. Heillä on paljon mahtavia pelaajia ja useita nuoria tekemässä läpimurtoa [ykkösjoukkueeseen]. He todella ovat matkalla oikeaan suuntaan – mutta minä keskityn vain Juventukseen.

Ramsey on pelannut jo neljä ottelua torinolaisjoukkueen riveissä, tehden niissä yhden maalin.

– Minulla on uskomaton tilaisuus massiivisessa seurassa. Nyt haluan vain olla osa tätä. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetovereitani ja seuraani saavuttamaan isoja asioita isoissa kilpailuissa.