Juventus on valmis myymään Aaron Ramseyn vain yhden kauden jälkeen, englantilaislehti The Times uutisoi.

Brittilähteiden mukaan Ramseyä ollaan tarjottu viimeisten kuukausien aikana useampaan valioliigaseuraan Walesin keskikenttäpelaajan aloitettua Juventukselle vain yhdeksän Serie A -ottelua tällä kaudella. Yhteensä esiintymisiä on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien 26 ja maaleja neljä.

Ramsey siirtyi italialaisseuraan viime kauden päätyttyä, kun hänen sopimuksensa Arsenalissa tuli päätökseen. Nyt Juventus on kuitenkin valmis kauppaamaan hänet seuran taloudellisen tilanteen helpottamiseksi.

Ostajaehdokkaat ovat silti vähissä, sillä kovin monella seuralla ei ole varaa maksaa 29-vuotiaan keskikenttämiehen jättimäistä palkkaa. Ramsey tienaa Juventuksessa yli 275 000 euroa viikossa, eikä summa edes sisällä hänen sopimukseensa sisältyviä lisäbonuksia.

Aaron Ramsey jätti Arsenalin viime kesänä. Kuva: Getty Images

LUE LISÄÄ: ”Ei ole hyvä pelata 10-20 vuotta samassa joukkueessa ja olla voittamatta mitään” – Juventus-kaksikko perusteli lähtöään Arsenalista

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on aiemmin osoittanut kiinnostusta Ramseyä kohtaan. Helmikuussa Serie A -jätit tekivät huhujen mukaan vaihtotarjouksen Paul Pogbasta, tarjoten Ramseyä vaihdossa Old Traffordille. Seura ei kuitenkaan halunnut luopua ranskalaistähdestään kyseisen vaihtokaupan yhteydessä.

Walesin entisen managerin Chris Colemanin mielestä Ramsey, joka ei pelkää suurten seurojen tuomia paineita, olisi oiva hankinta Manchester Unitedilta.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Jos hänen uransa Juventuksessa ei lähde toivotulla tavalla lentoon, hän olisi ehdottomasti sen tyyppinen pelaaja, joka voisi pelata Manchester Unitedille, Coleman kertoi The Mirrorille.

– Pelatessasi Manchester Unitedin kaltaiselle seuralle, sinun pelipaitasi on paljon painavampi kuin silloin kun pelaat jollekin pienemmälle valioliigaseuralle.

– Jos pelaat isolle seuralle, sinun on pystyttävä käsittelemään nämä extra-paineet. Hänellä olisi ehdottomasti nälkää sitä varten.