Watfordin Abdoulaye Doucoure tarkentaa PSG-puheitaan: ”Jos mahdollisuus on”

© Kuva: Getty Images

Watfordin keskikenttämies Abdoulaye Doucoure on herättänyt hyvillä otteillaan usean seuran mielenkiinnon. 26-vuotias kertoi aiemmin tällä viikolla, että tarvitsee uralleen Hornetsia isomman haasteen, ja haluaa Mestarien liigaa pelaavaan joukkueeseen.

Vicarage Roadin isännät havittelevat historiansa parasta sijoitusta Valioliigassa, eivätkä aio päästää avainmiestään siirtymään, ainakaan ennen kauden loppua.

Puheet Paris Saint-Germainista Doucouren seuraavana osoitteena ovat viime aikoina saaneet palstatilaa, vaikka pelaaja itse sanoi mahdollisuuksia olevan monella eurooppalaisella taholla.

– Olen lukenut paljon siitä, että PSG etsii keskikenttäpelaajaa, Doucoure kertoi Canal Plus:lle

– Tällä hetkellä asiassa ei kuitenkaan ole mitään konkreettista, eikä seura ole ollut yhteydessä Watfordiin. Luonnollisesti sanoin heidän projektinsa kiinnostavan minua, siksikin että olen kotoisin Pariisin seuduilta.

Suurin osa linkeistä on siis pelkkää puhetta, mutta mikäli asiat etenevät sopivalla tavalla, pelimies on kiinnostunut.

– Totta puhuen mahdollisuudet ovat luullakseni aika pienet. PSG seuraa monia pelaajia, enkä varmaankaan ole heidän ykkösvaihtoehtonsa. Mutta jos mahdollisuus on, otamme sen tietysti tarkasteluun.

Kertoimet ottelulleWatford - Burnley23.11.2019