Adam Lallana on avannut viime vuosien painimistaan loukkaantumisten kanssa. 31-vuotias Liverpoolin keskikenttäpelaaja oli lukuisten vammojen vuoksi suuren osan viime kaudesta sivussa.

Lallana esiintyi viime kaudella vain 13 valioliigaottelussa. Myös suhde joukkuetoveriin ja hyvään ystävään Jordan Hendersoniin kärsi.

– Viime kaudella oli lukuisia jaksoja, jolloin olin surullinen ja vihainen. En juurikaan erityisesti kenellekään ihmiselle, vaan tilanteelle itselleen, Lallana kertoi Timesin haastattelussa.

– Taistelin koko ajan siitä, että olisin hyödyllinen joukkuetovereilleni. Kun loukkaannut, se ei ole merkki heikkoudesta, mutta et pysty tekemään silloin työtäsi.

– Silloin minusta tuli myös etäinen Jordanin kanssa. Tiedän kuinka tärkeä se ajanjakso oli hänelle ja hänellä oli tärkeitä asioita, joihin keskittyä. Kapteenius. En halunnut, että hänen pitäisi huolehtia minusta.

– Muistan yhden hetken, kun Jordan haki minut. En voinut ensimmäiseen viiteen minuuttiin katsoa häntä tai sanoa mitään. Lopulta puhuimme siitä, mitä minulle oli tapahtunut. Annoin kaiken tulla.

Lallana uskoo voivansa tällä kaudella saada uuden mahdollisuuden päästä takaisin Liverpoolin miehistöön.

– Kyse on 60 ottelun kaudesta. Kun katsoo kahta viime kauttani, uskon että minun täytyy olla vain kärsivällinen ja sitkeä. Mahdollisuuteni tulee jossakin vaiheessa.