Keskikenttäpelaaja Adam Lallanan aika Liverpoolissa näyttäisi olevan loppusuoralla. Hänen sopimuksensa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä seura ole tarjonnut hänelle jatkoa.

31-vuotias Lallana tulee poistumaan seurasta viimeistään ensi kesänä vietettyään viimeiset kuusi vuotta Anfieldilla. Loukkaantumiset ovat rajoittaneet hänen peliaikaansa Jürgen Kloppin alaisuudessa. Lallana on esiintynyt tällä kaudella vain seitsemässä Valioliiga-ottelussa, aloittaen niistä kaksi peliä.

The Athleticin mukaan Takumi Minaminon saapuminen on avaintekijä Lallanan tulevaisuudessa. Noin kahdeksalla miljoonalla eurolla Liverpooliin siirtyvä japanilaiskeskikenttäpelaaja pystyy operoimaan samanlaisessa roolissa kuin Lallana, minkä takia englantilaispelaajalle ei enää nähdä käyttöä Liverpoolissa.

Lallanaa ollaan viety englantilaislehdissä vahvasti takaisin Southamptonin suuntaan, mistä hän siirtyi Merseysidelle vuonna 2014. MLS-seurat ja Kiinan Superliigan joukkueet ovat myös tiettävästi kiinnostuneita hänestä.