Tottenham on aloittanut uuden valioliigakautensa väkevästi kaadettuaan sekä Manchester Cityn että Wolverhamptonin tyylipuhtain 1–0-lukemin.

Nuno Espírito Santo haluaa kuitenkin vahvistaa ryhmäänsä vielä yhdellä uudella hyökkääjällä ennen siirtoikkunan sulkeutumista ja on lukinnut katseensa entiseen tähtipelaajaansa.

Nuno on patistanut Tottenhamia hankkimaan Adama Traorén, joka pelasi kolme edellistä kautta portugalilaisluotsin alaisuudessa Wolverhamptonissa.

The Timesin mukaan Tottenham on tehnyt Espanjan maajoukkuelaiturista jo yhden tarjouksen, jota Wolverhampton ei kuitenkaan hyväksynyt.

Englantilaislehden mukaan Tottenham teki Traorésta lainatarjouksen 5 miljoonan punnan korvauksella, sisältäen kauden jälkeen aktivoitavan osto-option.

[readmore from=Siirtouutiset]

Tämä ei kuitenkaan Wolverhamptonia kiinnostanut, sillä se haluaa oston olevan taattu. Lainasopimus pakollisella kesäsiirrolla voisi siis olla mahdollinen, mutta lähtökohtaisesti Tottenhamilta vaaditaan suoraa, pysyvää siirtoa.

Uutisoimme maanantaina The Telegraphin saamien tietojen pohjalta, että Tottenham harkitsisi jopa 40 miljoonan punnan suuruista ostotarjousta Traorésta, jonka sopimus Molineux’lla umpeutuu kahden vuoden kuluttua.

Transfermarkt arvioi 25-vuotiaan laitahyökkääjän, joka kykenee pelaamaan myös piikissä, markkina-arvoksi 25,6 miljoonaa puntaa. Vaikka kyseessä onkin vain arvio, voisi 40 miljoonan punnan tarjouksen uskoa Wolverhamptonille riittävän.