Virgil van Dijk on antanut tukensa Liverpoolin uudelle kakkosvahdille Adriánille, joka saapui seuraan siirtoikkunan viimeisillä viikoilla.

Adrián sai luvan vetää hanskat käteen jo kauden ensimmäisessä ottelussa, kun Liverpoolin huipputorjuja Alisson loukkaantui epäonnekkaasti Norwichia vastaan.

Pohjevammasta kärsivän brassivahdin kuntoutuminen voi kestää useita viikkoja, joten Adrián on saamassa harteilleen ison vastuun Liverpoolin maalilla. Van Dijk uskoo, että entisen West Ham -maalivahdin on helppo astua Alissonin tilalle.

– Uskoisin hänen olevan nyt siinä iässä, ja siinä vaiheessa hänen uraansa, että hänen on helppo astua sisään ja sopeutua joukkueeseen, van Dijk kertoi Sky Sportsille.

– Hän on kokenut niin paljon Valioliigassa että hän voi ottaa roolin melko helposti vastaan.

Alisson piti viime kaudella vakuuttavat 27 nollapeliä 51 otteluun. Van Dijk tunnustaa maalivahdin tärkeyden, mutta uskoo joukkueen pärjäävän.

– Hän on hyvin tärkeä meille, mutta minulla ei ole vielä tietoa sen (loukkaantumisen) vakavuudesta. Katsotaan mitä tulevien päivien aikana selviää.

– Meidän on tultava toimeen tämän kanssa, ja me tulemme toimeen tämän kanssa.

Adriánin ensimmäinen todellinen testi tulee vastaan jo ensi viikon keskiviikkona, kun Liverpool kohtaa Chelsean UEFA Super Cupin finaalissa Istanbulissa.