Alan Shearer ei voi käsittää Newcastlen vaisua siirtokesää: ”En ole tyytyväinen”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Valioliigan kaikkien aikojen maalintekijä Alan Shearer ei voi ymmärtää entisen seuransa Newcastlen passiivisuutta kesän siirtomarkkinoilla.

Newcastlella olisi ollut mukavasti varoja uusien hankintojen tekemiseen, mutta manageri Rafael Benítezille ei annettu juurikaan pelimerkkejä käyttöön.

Seura jäi pelaajamyyntiensä jälkeen mukavasti voitolle, mutta uusiin pelaajiin käytettiin vain noin 25 miljoonaa euroa, alle sarjan kerkiarvon.

Fanien tuskaa lisäsi se, että seuran omistaja Mike Ashley käytti taannoin yli 100 miljoonaa euroa tavarataloketjun ostamiseen.

Shearer ymmärtää kannattajien reaktion.

– Ei, en ole tyytyväinen. Olen täysin samaa mieltä kannattajien kanssa, sillä Rafa ei ole saanut panoksia viedä seuraa eteenpäin, kommentoi Shearer BBC:lle.

– Newcastle jäi jälleen voitolle siirtoikkunassa, minkä lisäksi viime kaudella kymmenenneksi sijoittuminen toi kassaan noin 137 miljoonaa euroa (palkintorahoja).

– Uskon, että Benítez tulee jäämään seuraan kaudeen loppuun asti, ja ei ole epäilystäkään, että hän pohtii sitä välillä, sillä hänen täytyy joskus ajatella, että ”tämä on mahdotonta”.

Newcastle aloitti kautensa Valioliigassa lauantaina 1-2-tappiolla Tottenhamia vastaan.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden