Arsenalissa Mikel Artetan apuvalmentajana toimiva Albert Stuivenberg on jättänyt roolinsa Walesin maajoukkuevalmennuksessa.

Ryan Giggsin apulaisena vuonna 2017 Wales-valmennuksessa aloittanut, Manchester United -taustaakin omaava hollantilainen haluaa keskittyä työhönsä seuratasolla.

– On ollut kunnia saada kuulua Walesin valmennustiimiin. Nämä ovat olleet historiallisia aikoja koko lajille, ja olen oppinut paljon niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Haluan kiittää kaikkia pelaajia kovasta työstä, ja uskomattomia kannattajia heidän tuestaan, 50-vuotias sanoi Sky Sportsin mukaan.

Tottenhamin valmentajana vielä viime kevään alkupuolella toiminut José Mourinho sanoi viime marraskuussa olevansa tyytymätön naapuriseuran valmennuksessa toimivan Stuivenbergin kaksoisrooliin. Walesin valmennuksessa tämä pääsi tekemään päätöksiä muiden muassa Gareth Balen, Ben Daviesin ja Joe Rodonin tilanteista – he kaikki olivat tuolloin sekä Spursin että Walesin pelaajia. Mourinho irtisanottiin lontoolaisseurasta huhtikuussa. Hän toimii tätä nykyä AS Roman valmentajana.