Alex Oxlade-Chamberlain loukkasi heinäkuussa vakavasti polveaan ja on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä.

Juuri kauden alla polvensa loukannut Englannin A-maajoukkuemies pelasi perjantaina kauden ensimmäiset minuuttinsa Huddersfield-ottelussa. Keskikenttäpelaaja pääsi kentälle lopussa ja oli tehdä maalinkin paluussaan.

Luonnollisesti suuret suosionosoitukset kannattajilta saanut Oxlade-Chamberlain sai kehut myös Liverpoolin päävalmentajalta Jürgen Kloppilta.

– Tämä on niin hienoa. Oli sydäntä raastavaa nähdä hänen hymynsä, kun hän epäonnistui maalipaikassaan. Alex on mahtava persoona. Hän on parempi persoona kuin pelaaja, kuvittele sitä! Kyseessä on loistava pelaaja, mutta sitä parempi ihminen. Olemme niin onnellisia hänen puolestaan, Klopp totesi lehdistölle perjantai-iltana.

Klopp vertasi Oxlade-Chamberlainin tilannetta Kevin de Bruynen vastaavaan.

– Olemme nähneet samanlaisen tapauksen de Bruynessä tällä kaudella. Hän on loistava pelaaja. Hän tuli takaisin pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen, koska hän harjoitteli hyvin, mutta tämän sarjan intensiteetti on melkein liikaa jokaisen ottelun jälkeen. Kyseessä on sama asia Oxlade-Chamberlainin kanssa. Meidän on otettava rauhassa, emme voi kiirehtiä.