Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntää, että hän teki virheen valitessaan Alex Oxlade-Chamberlainin avauskokoonpanon laitahyökkääjäksi keskiviikon UEFA Super Cup -ottelussa Chelseata vastaan.

Oxlade-Chamberlain palasi vasta huhtikuussa kentille vakavan polvivamman jäljiltä ja on vielä kaukana parhaasta terästään. Mies tekikin tauolla tilaa Roberto Firminolle, joka pääsi selvästi paremmin peliin mukaan.

– En sanonut paljon Oxille, mielestäni se ei ollut tarpeellista. Nämä minuutit olivat tärkeitä Oxille. Se on paikka, jolla hän osaa pelata. Hän pystyy pelaamaan paljon tuota paremmin, mutta niin se vain menee, ja pitkän loukkaantumisen jälkeen on löydettävä taas rytmi, Klopp kommentoi.

Saksalaisen mukaan englantilaispelaaja on jo löytänyt rytmin harjoituskentällä ja peleissäkin on tullut hyviä hetkiä. Hänelle haluttiin antaa mahdollisuus näyttää kykynsä ja loistaa.

– Tuolla paikalla ja noissa olosuhteissa se ei tietenkään ollut niin hyvin mahdollista kuin olisimme toivoneet, mutta se on siinä tapauksessa minun virheeni – ei hänen virheensä, koska minä tein päätöksen.

Liverpool voitti intensiivisen ottelun rangaistuspotkukilpailussa. 120 minuutin jälkeen lukemat olivat tasan 2–2.

Lähde: Goal