Arsenalin tähtihyökkääjä Alexander Lacazette on ollut viimeisten viikkojen aikana Atlético Madridin ja Barcelonan tähtäimessä.

Espanjan huippuseurat taistelevat tällä hetkellä siitä, missä Antoine Griezmann tulee pelaamaan ensi kaudella. Ranskalaishyökkääjä on ilmoittanut jättävänsä Atléticon tänä kesänä, mutta Barcelona harkitsee vielä ranskalaishyökkääjän hankkimista 120 miljoonan euron hintalapun takia.

Lacazettea ollaan huhuiltu sekä Griezmannin mahdolliseksi korvaajaksi Wanda Metropolitanolla että Luis Suárezin uudeksi kilpailijaksi Camp Noulla.

Lacazette, 28, olisi itse valmis jäämään Arsenaliin, kunhan seura on häneen tyytyväinen. Hänen katseensa on kuitenkin tällä hetkellä keskiviikon Eurooppa-liigan finaalissa.

– Mietin nyt vain finaalia, sen jälkeen tulemme keskustelemaan asiasta seuran kanssa, Lacazette kertoi Evening Standardille.

– Jos seura on minuun tyytyväinen ja olen itsekin iloinen täällä, aion jäädä. Ranskassa, he sanovat että 27-28 on paras ikäluokka pelaajan uralla. Toivottavasti tämä ei ole kuitenkaan viimeinen [hyvä kauteni] Arsenalissa. Toivon olevani parempi ja parempi tulevien vuosien aikana, Lacazette jatkoi.

Arsenal kohtaa tänään Chelsean Eurooppa-liigan finaalissa. Bakun Olympiastadionilla pelattava ottelu käynnistyy kello 22:00 Suomen aikaan (Lue otteluennakko).