Arsenalin tähtihyökkääjät Alexander Lacazette ja Pierre-Emerick Aubameyang ovat olleet kumpikin siirtohuhujen keskellä viimeisten viikkojen aikana.

Antoine Griezmannin monimutkaisesta tilanteesta johtuen sekä Barcelona että Atlético Madrid ovat kääntäneet katseensa Lacazetten suuntaan. (lue lisää)

Atléticon jättävä Griezmann haluaa siirtyä Barcelonaan, joka ei kuitenkaan ole tehnyt hänestä vielä tarjousta. Nyt kumpikin La Liga -seura näkee Lacazetten vaihtoehtona Griezmannille.

Arsenal on tietoinen espanjalaisseurojen kiinnostuksesta ja on valmis aloittamaan jatkosopimusneuvottelut avainhyökkääjänsä kanssa, London Evening Standard uutisoi.

Aubameyang on puolestaan vastaanottanut jättimäisiä sopimustarjouksia Kiinasta. (lue lisää) Arsenal on halukas tarjoamaan myös hänelle jatkoa lontoolaisseuran väreissä.

Palkkatulojen pienentämiseksi Unai Emery haluaa kuitenkin päästä eroon Mesut Özilistä.

Özilillä oli hankaluuksia sopeutua espanjalaisvalmentajan pelityyliin tällä kaudella. 30-vuotias saksalaistaituri on kuitenkin halukas jäämään Emiratesille sopimuksensa loppuun saakka, mikä ulottuu vuoteen 2021. (lue lisää)

Evening Standardin mukaan Emerylle on suotu käytettäväksi vain 40 miljoonan punnan siirtokassa täksi kesäksi. Hänellä on kuitenkin lupa käyttää kaikki pelaajamyynneistä saadut tulot uusiin hankintoihin.