Alexandre Lacazette avautuu tulevaisuudestaan Arsenalissa Aubameyang-saagan keskellä

© Kuva: Getty Images

Ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazetten mukaan hänen tulevaisuutensa Arsenalissa ei riipu siitä, jatkaako maalitykki Pierre-Emerick Aubameyang seurassa. Miehet ovat läheisiä myös kentän ulkopuolella.

– Ei, koska me tiedämme, että Auba on käynyt paljon neuvotteluja seuran kanssa. Ei minun tulevaisuuteni voi riippua jostakin muusta ihmisestä, Lacazette huomauttaa.

– Kun hän tuli, kaikki tiesivät, että meillä on hyvä suhde. Me puhumme aina kaikesta – ei ainoastaan jalkapallosta, vaan kaikesta elämässä. Hän on hyvä tyyppi. Siksi kaikki on meidän välillämme todella helppoa.

Lacazetten sopimus ulottuu vuoteen 2022 saakka. Aubameyangin sopimus puolestaan on päättymässä alle vuoden kuluttua, joten mies voisi ensi kesänä jättää Arsenalin ilmaiseksi.

Luotsi Mikel Arteta on sanonut luottavansa siihen, että hän pystyy taivuttelemaan Aubameyangin allekirjoittamaan uuden sopimuksen. Se lienee helpompaa, mikäli Tykkimiehet kaataa Chelsean FA Cupin loppuottelussa lauantaina.

Lacazettelta kysyttiin loppuottelun alla, neuvotteleeko hän itse uudesta sopimuksesta.

– Ei, me emme ole puhuneet tästä. Minä keskityn omaan pelaamiseeni ja kauden päättymiseen. Sitten nähdään, millainen tilanne on, mutta emme ole puhuneet mistään, hän kommentoi.

Lähde: Sky Sports