Arsenalin ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazette haluaa Calciomercaton mukaan pois seurasta jo tammikuussa. Lyonista Lontooseen siirtynyt 30-vuotias kärkipelaaja haluaa mediatietojen mukaan voittaa pokaaleja ennen kuin ura taittuu loppusuoralle.

Torinolaisjätti Juventus on kiinnostunut Lacazetten palveluksista. Italialaisjoukkue on valmistelemassa tarjousta Arsenalille jo tammikuun siirtoikkunassa.

Ranskalaisen sopimus päättyy kesällä, joten tammikuussa lontoolaiset joutunevat myymään hänet roimalla alennuksella, jotta Lacazette ei lähtisi täysin ilmaiseksi.

Useampi seura on ilmaissut mielenkiintonsa ranskalaiseen. Tiettävästi ainakin Atletico Madrid, Sevilla ja AC Milan ovat Lacazetten kintereillä.

Kaikki edellä mainitut olivat aikeissa odottaa, että hyökkääjän sopimus Arsenalin kanssa päättyy. Juventus sen sijaan on valmis maksamaan Lacazettesta siirtokorvauksen jo tammikuussa.

Ranskalaiskärki on pelannut tällä kaudella puolisen tuntia Valioliigassa, kun hän tuli murskatappiossa Manchester Citya vastaan kentälle tunnin kohdalla.

Lisäksi Lacazette sai minuutteja Liigacupin ottelussa West Bromwichia vastaan. Tuossa pelissä hän viimeisteli myös maalin.

Lacazette siirtyi Arsenaliin kesällä 2017. Hän on pelannut joukkueessa 172 ottelua, joissa hän viimeistellyt 66 maalia ja alustanut 28 täysosumaa.