Liverpool-ikoni Jamie Carragher uskoo, että Alexis Sánchezin parhaat vuodet ovat jo takana. Chileläishyökkääjän tehokkuus ei ole ollut Manchester Unitedissa samaa luokkaa kuin muutama vuosi sitten Arsenalissa.

Sánchez on kerännyt tammikuun siirtonsa jälkeen vaisuista otteistaan kritiikkiä ja arvostelua. Arsenalissa Valioliigan parhaita hyökkäyspään pelaajia ollut taituri on tehnyt 25 peliin vain neljä maalia Unitedissa.

Carragher vertaa Sánchezia taannoiseen Fernando Torresin epäonnistumiseen Chelseassa.

– Sánchezin parhaat vuodet ovat mennyttä. Hän on Manchester Unitedille samaa, mitä Fernando Torres oli Chelsealle, Carragher tylytti Telegraphin kolumnissaan.

– Heidän maalinhimonsa ja potentiaalin kääntä otteluita. Kun he tulevat sisään, he haluavat pelata jokaisen ottelun sekä seurassa että maajoukkueessa. Valmentajat eivät voi myöskään olla käyttämättä heitä niin paljon kuin mahdollista.

– Heidän täytyy pelata kannattajien ja median edessä. Liian monien ottelujen jälkeen kärsitään loukkaantumisista ja he polttavat itsensä loppuun ennen puolustajia ja keskikenttäpelaajia.

– Todistin saman Torresin kanssa. Pelaaja nousi maailmanluokan statukseen, mutta menetti sitten vauhtinsa, eikä saanut sitä koskaan takaisin. Historia toistaa Sánchezin kohdalla itseään. Hän näyttää jalkapalloilijalta, jonka jalat ovat juosseet aivan liikaa.

United kohtaa lauantaina vieraskentällä Chelsean. Sánchez palasi vasta perjantaina seuran vahvuuteen maajoukkuekomennukseltaan Chilen paidassa.