Huhumylly Alexis Sánchezin ympärillä kiihtyy.

Viime päivinä julkisuudessa on puhuttu Sánchezin halukkuudesta siirtyä PSG:hen (lue tästä). Espanjasta kantautuu tietoja, joiden mukaan Sánchezin agentti olisi tarjonnut pelaajaa Real Madridille (lue tästä). The Telegraphin tietojen mukaan Unitedin on vaikeaa myydä chileläistä miehen palkkapyynnön vuoksi (lue tästä).

Nyt London Evening Standard kertoo, että Sánchez olisi valmis jättämään Manchester Unitedin jo tammikuussa, mikäli nykyinen tilanne ei kohene. Lehden tietojen mukaan hyökkääjän lähtöhalut kasvoivat viime viikonloppuna, kun päävalmentaja José Mourinho jätti Sánchezin ulos avauskokoonpanosta Manchesterin derbyssä. Sánchez pelasi lopulta 17 minuuttia 1-3-tappioon päättyneessä ottelussa.

[readmore from=Alexis-Sanchez]

ES:n mukaan todennäköisempi vaihtoehto on se, että Sánchez siirtyisi muualle ensi kesänä, mutta tammikuun siirtoa ei tässä vaiheessa kannata jättää pois laskuista. ES on Telegraphin kanssa samoilla linjoilla siinä, että vain hyvin harvalla seuralla on mahdollisuus tarjota Sánchezille nykyistä sopimusta vastaavaa, arviolta noin 400 000 punnan, viikkopalkkaa.

29-vuotias Sánchez siirtyi Arsenalista Unitediin viime tammikuussa. Toiseen suuntaan siirtyi tuolloin Henrikh Mkhitarjan. Sánchez on pelannut Unitedissa nyt 29 ottelua ja tehnyt vain neljä maalia. Tällä kaudella osumia on syntynyt tasan yksi.