Kuten moni muu Manchester Unitedin pelaaja, Alexis Sánchez haluaa varmasti unohtaa päättyneen kauden melko nopeasti.

Tammikussa 2017 Arsenalista hankittu Sánchez onnistui tekemään vain yhden maalin 20 sarjaottelussa, kun Manchester United jäi sarjataulukossa kuudennelle sijalle.

Chileläishyökkääjä on pyytänyt Manchester Unitedin kannattajilta anteeksi joukkueen hävittyä kauden päätösottelussa Cardiff Citylle 0-2-lukemin.

Sánchezin mielestä ”odottamattomilla loukkaantumisilla” on ollut suurin vaikutus hänen peliaikaansa ja suorituksiinsa.

– Tämä oli erittäin hankala kausi… Fanit ovat he jotka ansaitsevat anteeksipyynnön koska he kannustavat sinua aina, ei väliä mitä tapahtuu, Sánchez kirjoitti Instagram-päivityksessään.

– Henkilökohtaisesti, en pelannut niin paljon kuin odotin odottamattomien loukkaantumisten takia. Lehdistö ja ihmiset spekuloivat asioita jotka eivät edes pitäneet paikkaansa. Olin aina ammattilainen jokaisesta näkökulmasta.

– Pyydän faneilta anteeksi, koska emme pystyneet saavuttamaan tavoitteitamme. Siitä huolimatta, olemme Manchester United! Pelaajat ja henkilökunta pohtivat, teemmekö oikeita asioita ja annammeko me kaikkemme tälle paidalle… Olen varma että Manchester United tulee jokin päivä palaamaan sille tasolle, missä se oli vanhoina päivinä Herra [Sir] Alex Fergusonin alaisuudessa…