Manchester Unitedin floppihyökkääjä Alexis Sánchez lähestyy siirtoa pois Old Traffordilta. The Telegraphin mukaan Man United ja AS Roma ovat neuvotelleet chileläishyökkääjän siirrosta Italian pääkaupunkiin vuoden mittaisella lainasopimuksella.

On vielä epäselvää, haluaako seuran palkkakuningas Sánchez itse siirtyä lainalle. Manchester Unitedin tulisi joka tapauksessa maksaa osa pelaajan 390 000 punnan viikkopalkasta itse, mikä voi nousta bonusten myötä peräti 500 000 puntaan viikossa.

Ole Gunnar Solskjær on valmis peluuttamaan Anthony Martialia kärjessä Romelu Lukakun siirryttyä jättikaupalla Internazionaleen. Norjalaismanageri uskoo Sánchezin jäävän, mutta siirtoikkuna Italiassa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa on auki vielä reilun kolmen viikon ajan.

– Alexis on tullut takaisin [lomilta] ja harjoitellut hyvin. Uskon että hän näkee tämän [Lukakun lähdön] oivana tilaisuutena nousta parrasvaloihin. Odotan hänen jäävän, hän on kärki jonka uskomme onnistuvan maalinteossa, Solskjær kertoi perjantaina.

Sánchezin lisäksi Matteo Darmian ja Marcos Rojo saattavat vielä jättää seuran tämän kesän aikana.