Alfredo Morelos ilmiliekeissä eurokentillä – Media: valioliigaseura liittyi jahtiin, onko HJK:n ex-maalitykki saatavilla alehintaan?

© Kuva: Getty Images

HJK:n entistä kärkipelaajaa Alfredo Morelosia, 23, koskevat siirtohuhut ovat yltyneet saarivaltakunnassa.

Rangersin kolumbialainen maalitykki iski torstai-iltana hattutempun Eurooppa-liigan karsintaottelussa St. Joseph’sin verkkoon.

Aiemmin uutisoitiin, että Crystal Palace olisi Morelosin perässä. Nyt muun muassa The Scotsman ja Daily Star kertovat West Hamin liittyneen jahtiin.

Rangers asetti viime kaudella Morelosille 20 miljoonan punnan hintalapun, mutta The Scotsmanin mukaan sisäpiirilähde on todennut, että mies voisi olla saatavilla huomattavasti halvemmalla.

Skotlantilainen jalkapalloasiantuntija Andy Gray sanoo Daily Recordin haastattelussa, ettei hän ole vakuuttunut Morelosista.

– En ole Morelosin fani. Hän on epäluotettava isoissa peleissä. Hän ei ole onnistunut riittävän hyvin Celticin kaltaisia vastustajia vastaan – hän ei ole edes tehnyt maalia heitä vastaan, Gray huomauttaa.

– Joten en ole lainkaan iso fani, mutta ymmärrän sen, että Stevenillä (Gerrard) on hänessä kaveri, joka teki viime kaudella yli 30 maalia.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.