Leicester, Everton ja Newcastle ovat kiinnostuneita Glasgow Rangersin huippuhyökkääjästä Alfredo Morelosista, kolumbialaismedia Antena 2 uutisoi.

Vuodet 2016-2017 Helsingin Jalkapalloklubia edustanut Morelos on esiintynyt vahvasti entisen Liverpool-pelaajan Steven Gerrardin alaisuudessa. Rangersin huippukärki on tehnyt tällä kaudella häikäisevät 29 maalia 46 ottelussa, antaen sen lisäksi 10 maalisyöttöä.

Newcastle on lähteen mukaan vahviten kiinnostunut Morelosin tuomisesta Valioliiga-kentille.

Steve Bruce ei ole ollut tyytyväinen kesähankinta Joelintonin esityksiin raitapaitojen hyökkäyksessä, tehden Morelosista hänen ykköskohteensa kesän siirtoikkunalle.

40 miljoonaa euroa maksanut Joelinton on pelannut 29 valioliigaottelua tällä kaudella, onnistuen maalinteossa vain yhden kerran. Brucen kerrotaan puolestaan ihailevan Morelosin aggressiivisuutta ja uhrautumista pelikentällä.

Kolumbian maajoukkueessa kuusi ottelua pelanneen Morelosin sopimus Rangersin kanssa ulottuu vuoteen 2023 saakka, joten hän tuskin irtoaa halvalla.

Leicesterin, Evertonin ja Newcastlen lisäksi espanjalaisseurat Valencia ja Sevilla ovat tarkkailleet hyökkääjää kesän siirtoikkunan alla.