Liverpool vahvistaa verkkosivuillaan hankkineensa brasilialaisvahti Alisson Beckerin Romasta.

Alisson, 25, solmi monivuotisen sopimuksen Liverpoolin kanssa. Hän kävi aiemmin torstaina lääkärintarkastuksessa ja hoiti siirtonsa muodollisuudet.

– Olen todella onnellinen. On unelmien täyttymys kantaa niin arvossa pidettyä paitaa tämän kokoisessa seurassa, joka on aina tottunut voittamaan, Alisson iloitsee.

– Elämäni ja urani kannalta on valtava askel olla osa tätä seuraa ja tätä perhettä. Voitte olla varmoja siitä, että aion antaa kaikkeni.

Internacionalissa uransa aloittaneesta Alissonista tuli kaikkien aikojen kallein maalivahti, sillä Sky Sportsin mukaan siirtosumma nousee 67 miljoonaan puntaan. Mies edusti Brasiliaa tämän kesän MM-lopputurnauksessa Venäjällä.

– Eräänä hetkenä parin viime viikon aikana tuli mahdollisuus hankkia yksi maailman parhaista maalivahdeista. Rehellisesti sanoen silloin ei tarvitse miettiä kauan, ainoastaan tarvitsee keskustella hieman omistajien kanssa! He olivat aika innoissaan, joten me teimme sen, manageri Jürgen Klopp kertoo.

– Mielestäni se oli asia, joka meidän piti tehdä. Hänellä ei ole mitään tekemistä hinnan kanssa. Markkinat ovat sellaiset. Niin se on, emmekä me mieti sitä paljon.

Liverpoolin ykkösmaalivahtina on toiminut saksalainen Loris Karius, joka sortui pahoihin virheisiin Mestarien liigan toukokuun loppuottelussa Real Madridia vastaan.

Alisson on Liverpoolin tämän kesän neljäs pelaajahankinta. Jo aiemmin seuraan ovat liittyneet Naby Keïta, Fabinho ja Xherdan Shaqiri.

Liverpool FC

@LFC
'He's one of the world's best' 👊

Jürgen Klopp simply could not pass up the chance to sign @Alissonbecker: lfc.tv/A5DT