Liverpoolin maalivahti Alisson Becker kisaa tällä hetkellä monien papereissa jopa maailman parhaan veräjänvartijan tittelistä.

Brasilialaistorjuja Alisson, 26, siirtyi Liverpooliin viime kesänä AS Romasta. Hän on pelannut uudessa seurassaan 27 ottelua ja pitänyt maalinsa puhtaana 14 kertaa.

Alisson kertoo FourFourTwon haastattelussa, että myös Chelsea oli hänen perässään. Brasilialaisvahti oli hetken pelipaikkansa kallein edustaja, kun Liverpool värväsi hänet Romasta noin 74 miljoonalla eurolla. Ennätys meni rikki vain muutamaa viikkoa myöhemmin, kun Chelsea osti Kepa Arrizabalagan Athletic Bilbaosta noin 80 miljoonalla eurolla.

Mikä sai Alissonin valitsemaan Liverpoolin?

– Valitsin Liverpoolin samasta syystä kuin valitsin Roman, kun lähdin Brasiliasta. Ajattelin, että se olisi paras siirto urani kannalta.

– Chelsea oli vaihtamassa manageria, eivätkä he pelaa Mestarien liigassa. Olen myös aina ihaillut Liverpoolin historiaa. Tämä on seura, jolla on viisi Euroopan cupin (Mestarien liigan) pokaalia palkintokaapissaan. Halusin olla osa sitä historiaa.