Liverpool-maalivahti Alisson valmistautuu uransa ensimmäiseen Mestarien liigan finaaliin. Loppuottelun lähestyessä, brassivahti on muistellut Loris Kariusin emämunauksia viime kauden finaalitappiossa.

Karius erehtyi kahteen isoon virheeseen, kun Real Madrid voitti Liverpoolin Cardiffissa 3-1-lukemin. Enemmän tai vähemmän, Alisson hankittiin viime kesänä Kariusin tilalle hänen haparointiensa takia.

Alisson, joka ei halunnut ottaa Kariusin pelinumeroa (1) saapuessaan Anfieldille, kertoi miten hänen virkaveljensä epäonnistumiset tekivät hänestä ottelun aikana hyvin surullisen.

– Me olemme hyvin surullisia kun virkatoverille sattuu tällainen tilanne, erityisesti Mestarien liigan finaalissa, Alisson kertoi Globo Esportelle.

– Ne ovat sellaisia asioita, mitkä määrittävät pelaajan uran. Mutta meidän on kierrettävä ne, päästävä niiden ylitse.

– Se on luontaista tälle ammatille. Maalivahdit ovat aina vahviten merkattuja, koska kun he tekevät virheen, 99-prosenttisesti se johtaa maaliin ja voi ratkaista pelin, tai jopa mestaruuden, Alisson jatkoi.

Karius siirtyi viime kesänä turkkilaisseura Besiktasiin kahden vuoden mittaisella lainasopimuksella. Hänet kutsuttiin katsomaan Liverpoolin ja Tottenhamin välistä Mestarien liigan finaalia, mutta maalivahti päätti jättää tilaisuuden väliin, kertoo Daily Mail.