Fulhamin maalivahti Alphonse Areola perusteli Ranskan Canal+:lle, miksi hän päätti valita uudeksi seurakseen juuri Fulhamin kesän siirtomarkkinoilla.

Areola, 27, on lainalla PSG:stä, jossa Keylor Navas on vallannut ykkösmaalivahdin paikan.

Areola on pelannut Real Madridissa ja Paris Saint-Germainissa, joten Fulham näyttää Areolan meriittilistalla hiukan poikkeavalta. Real Madridia hän edusti viime kaudella juuri lainadiilillä PSG:stä.

− Kun lähdin Pariisista ja Madridista, minulla oli vaihtoehtona ihan saman kaliiberin seuroja, Areola väitti Canal+:lle.

Muun muassa Mestarien liigassa pelaava Rennes oli tietojen mukaan Areolan kintereillä, eikä Areola tätä kiistänyt. Areola kieltäytyi siirrosta ranskalaisseuraan ja valitsi Fulhamin.

− Tein selväksi, että tulevassa seurassani haluan kuulla, että ”sinä olet nyt maalissa, sinä pelaat, me luotamme sinuun”, Areola perusteli.

Areola janosi peliaikaa. PSG:hen palaaminen lainapestiltä Madridista ei ollut siis vaihtoehto, vaikka Areolalla on sopimus pariisilaisjätin kanssa vuoteen 2023 saakka. Fulhamilla on Areolaan osto-optio.

− Takaisin PSG:hen Keylor Navasin kakkosmaalivahdiksi? Se ei ollut minulle minkäänlainen vaihtoehto. Koin sen jo Madridissa. Sinne mennessäni tiesin olevani kakkosvahti, mutta se olikin Real Madrid, Areola avasi ratkaisuaan olla palaamatta Pariisiin.

Areola on pelannut tällä kaudella hienosti Valioliigassa. Ranskan maajoukkueessa kolme peliä pelannut torjuja syrjäytti seuran aiemman ykkösvahdin Marek Rodákin. Areola on pelannut Valioliigaa nyt yhdeksän ottelun verran.

Lähde: Football-London

LUE MYÖS:
Fulham haki yllätysvoiton sateisesta Leicesteristä – ja onnistui vihdoin pilkulta